Afsted igen

Fløj med Dreamlineren. Det eneste fly jeg kan navnet på, yay! Havde ikke prøvet det før, og der var god benplads og fine Android-skærme, med gratis film (jamen Norwegian dog, noget gratis!). Og så var det altså heller ikke mere fantastisk.

Slap selvfølgelig ind i USA uden problemer. Havde man været sådan en, der blev nervøs for US Border Control, når man skulle rejse ind i det forjættede land, havde man måske bekymret sig om:

  • Er det nu okay med en billet til Guatemala og ikke en returbillet? (Mjaa går den så går den)
  • Virker min ESTA fra sidst? Jeps.
  • Må jeg have resten af mine rugbrødsboller med ind? Vist nok ikke, det er noget med korn, men smile-smile-smile-jeg-har-kun-nogle-lakridser-vil-du-have-dem?
  • Spørger de, om jeg har booket hotel til i nat? For det har jeg ikke, har bare angivet adressen til der, hvor jeg boede sidst.

Tilbragte natten i den ikke særligt eksotiske Terminal 4 i FLL, som simpelthen er verdens kedeligste lufthavn. Der er absolut intet, der tyder på, at Miami er lige rundt om hjørnet.

P1130113

Mødte Caroline fra Sverige, som var på vej hjem og havde 24 timers transit, og pludselig var det ikke så slemt, at være på vej afsted og kun skulle vente 12 timer – hun havde lidt tips omkring de steder jeg skal hen, så vi lavede en lille lejr på gulvet ved en stikkontakt.

Man kan opholde sig visumfrit i Guatemala i tre måneder, og så længe bliver jeg nok ikke lige, men man skal kunne dokumentere udrejse, før Spirit Airlines vil flyve en dertil. De hænger nemlig på en, hvis man ikke bliver sluppet ind. Men nu kender jeg dem efterhånden, Spirit altså, hvilket jeg lige nævnte ved check-in – og de har nu for anden gang solgt mig en billet, som jeg kunne bruge til at komme gennem grænsekontrollen, og derefter vandre direkte ud i ankomsthallen og få refunderet totalt. Det er et flot system, ikke?! – Og ingen har nogensinde været så ligeglad, som damen der stemplede mit pas, da jeg skulle gennem ’Migracion’.

Landede i Guatemala City efter omkring 30 timers rejse (med min udregning af tidsforskel, flyvetider osv.kan det være +/- 10).

Sådan kommer man så frem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>